NK PAALSPORT 2019 - TEAM Best Body & Mind

 

De Nederlandse Paalsportkampioenschappen zijn inmiddels al weer achter de rug.

Ook dit jaar was onze studio bij de jeugd weer sterk vertegenwoordigd:

In de categorie pre-novice deden mee: Julia Koppens en Richelle Smits. Beide meisjes veroverden een podiumplek. Hoewel Julia  dit jaar een enorme progressie heeft doorgemaakt is het haar helaas niet gelukt om haar titel van vorig jaar te behouden. Maar met haar 3e plek en dus een plaats op het erepodium was ze ook ontzettend blij.  Nieuwkomertje Richelle Smits liet haar visitekaartje achter door  haar plaatsing als Runner Up. 

In de novice categorie deden mee: Katja van Houts, Teuni van Grinsven en Aileen Visscher.

Katja heeft een mooie derde plaats veroverd en haar routine was zeker WK-waardig. Helaas kon ze zich met haar 3e plaats hiervoor niet kwalificeren. Teuni wist zichzelf ook dit jaar opnieuw te overtreffen met haar prachtige routine. Ze wist menig toeschouwer te beroeren. Voor Aileen was het dit jaar de eerste keer dat ze meedeed en ook Aileen kan terug kijken op een heel succesvol NK. De vonken spatten er van af.

Bij de junioren trad ook Jasmijn Faassen voor de eerste keer aan. Ze moest strijden tegen sterke tegenstandsters met de nodige wedstrijdervaring en ze wist hierbij een mooie 4 plaats te behalen. Dat beloofd nog wat voor het nieuwe jaar.

We zijn ontzettend trots op onze mooie ploeg. Ze hebben het laatste half jaar zo hard gewerkt en en hebben een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Nogmaals onze felicitaties Kanjers! We hopen dat jullie volgend jaar weer deel uit willen maken van ons team!

Binnenkort wordt de site nog aangevuld met de mooie NK-FOTO'S. 

 

Bekijk de filmpjes van onze meiden: