update Coronavirus

CORONAVIRUS NOORD BRABANT

In verband met de preventieve maatregelen voor Noord Brabant heb ik besloten om per direct de studio te sluiten tot en met 20 maart.

Er wordt van Brabant gevraagd om terughoudend te zijn met sociale contacten en geen handen te schudden. Binnen de studio is er door de aard van de activiteit niet alleen sprake van sociaal contact maar ook sprake van fysiek contact. 

Ik ben van mening dat extra hygiënische maatregelen (extra palen poetsen, meer gebruik van alcohol en dettol) niet afdoende zijn. Ik neem daarom mijn verantwoordelijkheid.

Het algemeen belang is nu belangrijker dan onze persoonlijke belangen.

Medio volgende week volgt een nieuwe update.

Ik hoop op ieders begrip.

 

Lees meer »

Level 2 Judging

Vandaag certificaat Level 2 Judging van de IPSF behaald.

Vandaag certificaat Level 2 Judging van de IPSF behaald. Ik vond het behoorlijk pittig en heb me voorgenomen om tussen alle bedrijven door wat vaker te gaan oefenen.

Lees meer »

Medailleregen

voor pupillen Best Body & Mind

Afgelopen zondag hebben 7 pupillen van de studio meegedaan aan de wedstrijd Miss/Mister PoleGym te Vlissingen. Het was een zeer succesvolle dag voor alle pupillen want allemaal zijn ze in de prijzen gevallen! Proficiat Fem, Katja, Ruby, Janne, Teuni, Noula en  Zoe!!!23926341_1508836829203340_5259743111384305256_o1.jpg

Lees meer »