http://best-body-mind.jouwweb.nl/lessen
  • Pilates:

Een oefenmethode voor lichaam en geest

De Pilates Methode is een oefenmethode waarbij zowel de geest als het spierstelsel gebruikt worden fysiek en mentaal in balans te komen. Onder de professionele begeleiding van Best body & Mind leer je op een efficiënte en verantwoorde manier te bewegen. Pilates is een geschikte training ter preventie of verbetering van tal van lichamelijke klachten.

  • Paaldans:

Paaldans is een heerlijke manier om met je lijf bezig te zijn. Je wordt er sterk en soepel van en je verlegt steeds je fysieke grenzen. Daarom is het ook zo leuk en een geweldige boost voor je zelfvertrouwen.  

Tijdens de lessen leer je naast afzonderlijke technieken ook hoe je deze afzonderlijke technieken kan combineren waardoor er een mooie flow ontstaat in je routine.

Daarnaast wordt er tijdens de lessen gewerkt aan floorwork en contemporary dans.  Deze lesonderdelen vormen de ingrediënten om uiteindelijk te komen tot een mooie contemporary pole choreografie. Bij ons in de studie wordt niet op hakken gedanst.

 

  • Body & Pole Conditioning NIEUW!

Bettine heeft vanuit haar jarenlange ervaring een eigen lichaamsconditioningsles ontwikkeld die  elemente bevat uit de Yoga, Pilates, stretching, ontspanningslessen & core trainingen   Het doel van deze les om te trainen voor een sterk en soepel lichaam. Uitgangspunt is het correct uivoeren van bewegingen zonder compensatie vanuit bijvoorbeeld de rug.   Deze les is zeer geschikt als aparte  trainingsvorm, maar is bij uitstek ook zeer geschikt voor paaldansers als opwarmingsles of aparte conditioningsclass om je paaldansnivo naar een hoger nivo te tillen.   Een uitdagende les waarbij met het eigen lichaamsgewicht alsmede diverse materialen gebruikt worden (elastieke banden, bosu-ballen, foamrollers etc. 

 

  • KidsPole

Kinderen zijn gek op klauteren en klimmen en daarom bieden wij ook paaldanslessen voor kinderen aan. Kijk voor meer info op: www.kidspole.nl

 

 

  • Personal Training: Om diverse redenen kunt u bij ons terecht voor personal training:

Wanneer u wilt starten met Pilates kunnen een aantal persoonlijke sessies zeer zinvol zijn om kennis te maken met de pilates methode.

Wanneer je extra training & begeleiding wil voor een paaldanswedstrijd

Denk ook eens aan een individuele ademhaling/ontspannings sessie bij pijnklachten. (lees verder..)

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.