Mijn naam is Bettine Sarton

 

Mijn levensdoel is mensen motiveren meer te bewegen en  mensen te trainen om fysiek en mentaal sterker te worden.

 

Ik ben al zo’n 30 jaar actief in de fitnessbranche en heb de aerobic-rage vanaf het begin mee mogen maken. Ik heb altijd veel opleidingen gevolgd om mijn kennis te vergroten en up to date te houden. Daarnaast heb ik toegepaste psychologie gestudeerd en ben ik werkzaam geweest als psychosociaal hulpverleenster. 

 

Vier jaar geleden heb ik  kennis gemaakt met het paaldansen en vanaf dat moment was ik verkocht. In deze sport kon ik zelf zoveel kwijt. Dans, kracht, souplesse etc. Eigenlijk alles waar ik de laatste 30 jaar in les heb gegeven. In juli 2013 was ik een hele trotse deelneemster aan het WK paaldansen in London.  In april 2014  en april 2015 werd ik tijdens het Nederlands Kampioenschap paaldansen tweede in de Masters categorie. In februari 2017 werd ik nummer 1 tijdens het Nederlands Kampioenschap en mocht ik wederom deelnemen aan het wereld kampioenschap in de Masters 50+ categorie.

 

In Oktober 2015 werd ik de trotse winnares van de Dutch Pole Art Competition, hierbij behaalde ik ook nog de prijs voor “Best Pole Tricks). Bij de International Dutch Pole Art Competition behaalde ik de derde plaats. In februari 2017 werd ik Nederlands Kampioene in mijn Categorie (50+) en had ik de eer om mee te kunnen doen met het Wereldkampioenschap.

 

Begin 2016, heb ik de jury-opleiding van de IPSF gevolgd en hiervoor mijn certificaat behaald. Op dit moment behoor ik tot de twee officieel geregistreerde juryleden in Nederland. 

 

 

Ik hoop nog vele jaren actief te kunnen paaldansen ook nog vele jaren mensen te coachen en te trainen. Bewegen is het medicijn voor een psychisch en fysiek gezond leven. 

 

“Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is everything”

Hieronder een filmpje van mijn optreden tijdens het WK 2017