Meivakantie/Koningsdag

Week 17:

22 april tot en met 27 april is de studio gesloten

Week 18

29 april tot en met 4 mei is er gewoon les

 

Wij wensen iedereen een hele fijne mei-vakantie!

 

Lees meer »

Carnavals-sluiting

Nog even en dan is het weer Carnaval.

 

In verband hiermee vervallen de lessen op:

Vrijdag 1 maart

Zaterdag 2 maart

Maandag 4 maart

Dinsdag 5 maart

Wij wensen iedereen een hele leuke carnaval en een fijne (wintersport)vakantie.

 

Groetjes & Alaaf

 

Linda en Bettine

Lees meer »

Nieuwe instructrice

Graag stellen wij onze nieuwe instructrice Linda aan jullie voor:

 

Mijn naam is Linda Kastermans. Ik ben 38 jaar en woon in Veghel met mijn man en dochtertje. 3 Dagen in de week ben ik met veel plezier werkzaam als groepsleerkracht op een basisschool. 
Het werken met kinderen geeft mij energie en ik geniet met volle teugen van de interacties met kinderen en de ontwikkelingen die zij op vele gebieden doormaken. 
Daarnaast geef ik al zo'n 15 jaar twirllessen aan kinderen en tieners en maak ik voor hen routines om te kunnen schitteren op wedstrijden. Sinds kort assisteer ik ook bij de turnlessen van mijn dochtertje.

Sinds 3,5 jaar ben ik verslaafd aan het paaldansen geraakt. Ik ben begonnen in Veghel en al snel bij Bettine terecht gekomen. Daar volg ik wekelijks de paaldanslessen. 
Met de nodige ervaringen in het lesgeven is het tijd geworden voor een nieuwe stap en dat is het geven van de paaldanslessen aan de kinderen en volwassenen. Mijn doel is om iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen en het plezier in bewegen vast te houden! 

Groetjes Linda 
Lees meer »

Winterweer en verkeersomstandigheden

Omdat wij veiligheid vooropstellen kunnen wij besluiten om lessen te laten vervallen. Check daarom altijd onze website of facebook pagina bij winterse buien en/of gevaarlijke verkeersomstandigheden. Tot een uur van te voren kunnen wij updates plaatsen bij uitval van lessen. Staat er niets vermeld op de website of facebookpagina dan gaat de betreffende les gewoon door.  

Lees meer »

Prijzen 20191

Prijsverhogingen 2019

Lessen volwassenen

Met ingang van 2019 heeft het ministerie het BTW percentage voor sport & levensmiddelen verhoogd van 6% naar 9%. Dit betekent dat alles in de supermarkt duurder wordt en dat ook wij helaas onze prijzen met 3% moeten verhogen. Deze verhoging komt bovenop de 2% verhoging die wij doorvoeren ivm de jaarlijkse prijsindexering. In 2018 hebben wij onze prijzen in verband hiermee niet verhoogd maar voor dit jaar zijn wij genoodzaakt om ook deze aanpassing te doen. Wij hopen op uw begrip.

 

Prijsverhoging Kidslessen

Om bij te blijven op paalsportgebied zullen er dit jaar naast de aanschaf van een extra spinning paal nog  extra inversteringen gedaan moeten worden mbt: verplichte cursussen, EHBO. 

Omdat onze lesprijzen voor de kidspole lessen niet markt conform waren hebben wij tevens besloten om de prijs voor een 10-rittenkaart extra te verhogen.naast de BTW verhoging en de indexering van 2%.

 

Bekijk hier de nieuwe lesprijzen 

Lees meer »

Kerstsluiting

In verband met de komende feestdagen zal de studio gesloten zijn van 24 december tot en met zaterdag 5 januari. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen.

Lees meer »

Sinterklaasavond

Op Sinterklaasavond vervalt de Pilatesles van 20.00 uur. 

Om 19.00-20.30 zal er een vrije training voor de volwassen cursisten georganiseerd worden. Er wordt dan geen les gegeven maar je kan dan gezellig komen trainen met je medecursisten.

Kosten voor deze training: € 5,00 (contant te betalen op de avond zelf)

Lees meer »

Herfstvakantie

Deze week is de studio gesloten. Wij wensen iedereen een fijne herfsrvakantie. Maandag 22 oktober zijn we weer geopend

Lees meer »